Winterland van Fluwel

Een magische kerstbeleving

Winterland van Fluwel

Land van Fluwel presenteert een Magische Kerstbeleving in 2023
Avonturenparadijs verandert in Winterland van Fluwel

Klik hier en boek direct je ticket

Wegens groot succes van afgelopen jaar, opent Land van Fluwel ook in 2023 haar deuren in december voor een magische Kerstbeleving. Dit jaar met een geheel nieuw kerstverhaal en magische ontdekkingen.

Tijdens de winteropenstelling in de donkere dagen richting het einde van het jaar maak je kennis met het bijzondere verhaal “Een jongen genaamd Kerstmis”. Kerstmis ook wel Nico genoemd, is een jongen die opgroeide in een weeshuis, zonder ooit zijn moeder te hebben gekend. Maar alles verandert wanneer hij op een dag een brief ontvangt. De boodschap in de brief is duidelijk: er is nood in het elfendorp en Kerstmis is de uitverkorene om hen te redden. De verrassing is des te groter wanneer hij ontdekt dat deze brief afkomstig is van zijn eigen moeder. Terwijl Nico, samen met jullie de opdrachten in het avonturenpark uitvoert, ontdekken jullie onverwachte geheimen en onthullingen, en wordt duidelijk dat Nico een bijzondere rol te vervullen heeft.

Uiteindelijk kan je de onthullingen kwijt aan een bezoekje aan de Kerstman en nemen alle avonturiers op bijzondere wijze een stukje elfendorp mee naar huis.

Deze magische kerstbeleving duurt ruim 2 uur en is inclusief een hapje, drankje, lichtjes, sfeervol vuur op het kerstpleintje en natuurlijk een bezoek aan de kerstman. Winterland van Fluwel is te bezoeken op 9, 10, 16, 17, 23 ,24 ,27, 28, 29 en 30 December.
Boek via deze link direct je ticket. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en bezoek is alleen mogelijk met een vooraf gekocht ticket.

Praktische informatie
  • De adviesleeftijd is voor alle basisschool kinderen
  • Neem een schoenendoos mee
  • Aanvang is tussen 14.30 en 15.45 uur, het maakt niet uit hoe laat je precies komt
  • Er is voor ruim 2 uur vermaak
  • Kosten zijn €12,50 per persoon voor entree, warme chocomelk en een winters hapje (tot 2 jaar gratis entree)

 

Ontdek meer land van Fluwel

Het Perfecte Kiekje

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Blotevoetenpad

Dutch Tulip Experience

Heb je iets te vieren?

Wij zeggen vaak tegen elkaar: ‘bij ons kan alles’. Daarom gaan we graag met je in overleg om te kijken hoe we de wensen die jullie hebben kunnen omzetten in een geslaagde dag voor iedereen.