Winterland van Fluwel

Een magische kerstbeleving

Winterland van Fluwel

Land van Fluwel presenteert een Magische Kerstbeleving in  2022
Avonturenparadijs verandert in Winterland van Fluwel

Trots kondigt Land van Fluwel in het 10-jarig bestaan van het park, zijn allereerste winteropenstelling aan. De magische sfeer op het park leent zich zo goed voor een mooi winters familieavontuur dat het nu eindelijk moest gaan gebeuren.

Tijdens de winteropenstelling in de donkere dagen richting het einde van het jaar maakt je kennis met het bijzondere verhaal van Putti Plutti Pott. Deze sage wordt al tientallen jaren op vele plekken gespeeld in Noorwegen. Dit jaar is het verhaal voor het eerst te beleven op Land van Fluwel. Putti Plutti Pott is het kleinkind van de Kerstman. Hij steelt de baard van zijn opa terwijl die te drogen hangt. Als de baard niet op tijd teruggevonden wordt, zal Kerstmis niet kunnen beginnen.
Duik in het verhaal van Putti Plutti Pott en breng door de opdrachten in het park goed op te lossen een bezoek aan de kerstman.

Deze magische kerstbeleving duurt ruim 2 uur en is inclusief een hapje, drankje, lichtjes, sfeervol vuur op het kerstpleintje en natuurlijk een bezoek aan de kerstman. Winterland van Fluwel is te bezoeken op 10, 11, 23 ,24 ,27, 28, 29 en 30 December.
Boek via deze link direct je ticket. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en bezoek is alleen mogelijk met een vooraf gekocht ticket op tijdslot.

Kosten zijn €10,00 per persoon voor entree en warme chocomelk of glühwein en een kop snert of broodje worst.

Ontdek meer land van Fluwel

Het Perfecte Kiekje

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Blotevoetenpad

Dutch Tulip Experience

Heb je iets te vieren?

Wij zeggen vaak tegen elkaar: ‘bij ons kan alles’. Daarom gaan we graag met je in overleg om te kijken hoe we de wensen die jullie hebben kunnen omzetten in een geslaagde dag voor iedereen.