Werken bij …

Land van Fluwel zoekt veelzijdige avonturiers!

Op 2 april start het nieuwe seizoen op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Wij zoeken nieuwe collega’s met een creatieve en avontuurlijke geest om ook van komend seizoen een succes te maken. Bekijk hieronder de verschillende functies en we nemen je tijdens het sollicitatiegesprek mee over ons Blote Voetenpad!

 

Weekendhulpen/studenten (vanaf 15 jaar) voor in de horeca.

Waar word jij blij van? Met volle enthousiasme onze gasten voorzien van al het lekkers in het restaurant, op de achtergrond bezig zijn met de afwas of in de keuken de smaakvolle gerechten op het bord presenteren? Bij het Land van Fluwel kan het allemaal! Afwisselend werk je volgens rooster op zaterdag of zondag, in de vakanties en overige vrije dagen. Kom bij ons het Blote Voetenpad lopen en we maken de functie passend bij jouw ervaring en/of leeftijd.

 

Algemeen/horeca medewerker

Met een enthousiast team ben je, vol energie, verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden tijdens een parkdag. Grotendeels zijn dat werkzaamheden in de horeca, maar ook bijspringen op drukke momenten bij de kassa en souvenirwinkel. Lekker afwisselende job omringt door avonturiers! Ben jij in voor een goedlopend gesprek?

 

Kok / Keukenhulp

Op avontuur in onze keuken! Ga aan de slag met de heerlijke lunchkaart en maak de meest smaakvolle pannenkoekcreaties voor onze gasten. Op aanvraag gaan we ook aan de slag met heerlijke buffetten of een keuzemenu. Lijkt het je tof om deze zaligheden voor de gasten te bereiden? Dan gaan wij graag met deze keukenprins(es) het Blote Voetenpad op!

 

Winkel medewerker (locatie Alkmaar)

Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Alkmáár! Onze prachtige souvenirwinkel op een top locatie in Alkmaar staat vol met unieke souvenirs. Weet jij elke toerist met een mooi aandenken of presentje naar huis te sturen? Kom dan gezellig bij ons op gesprek tijdens een wandeling over het Blote Voetenpad en maak je geen zorgen, schoenen mogen in de winter aanblijven 😉.

 

Voor alle functies geldt dat je grotendeels beschikbaar bent in de weekenden en vakanties.

We verwachten van al onze collega’s een gezonde dosis humor, positieve inzet en flexibiliteit. Vanwege veel buitenlandse gasten is het een pre als je je in het Duits en Engels een beetje kan redden.

Heb je zin om het grote avontuur op Land van Fluwel van dichtbij te beleven? Nodig jezelf uit en stuur een motivatie en je cv per mail naar info@landvanfluwel.nl t.a.v. Suzan Romar. Geef hierbij aan voor hoeveel uur per week je een functie zoekt.

 

Tot snel!

 

© Beeld: Pieter Prins Fotografie

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Klimparcours

glijden van de uitkijktoren

Uitkijktoren

Skelterbaan