Werken bij …

Land van Fluwel zoekt een Keukenprins(es) / Kok (24 tot 38 uur)

Op 1 april 2023 start het nieuwe seizoen op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Wij zoeken een nieuwe keukenprins(es) met een creatieve en avontuurlijke geest om ook van komend seizoen een succes te maken. We nemen je tijdens het sollicitatiegesprek mee over ons Blote Voetenpad voor een goedlopend gesprek!

Ga aan de slag met de heerlijke lunchkaart en maak de meest smaakvolle pannenkoekcreaties voor onze gasten. Je bent een vrolijke smaakmaker binnen het team die ook aan de slag gaat met bruiloft diners, familie buffetten, feestelijke barbecues en andere avontuurlijke evenementen. Lijkt het je tof om deze zaligheden voor de gasten te bereiden? Kom dan een kijkje nemen in de keuken.

Onze toekomstige keukenprins(es) kookt, is verantwoordelijk voor horeca regel- & wetgeving en verzorgt de inkopen. Voor de functie geldt dat je grotendeels beschikbaar bent in de weekenden en vakanties. We verwachten van al onze collega’s een gezonde dosis humor, positieve inzet en flexibiliteit.

Heb je zin in culinair avontuur? Nodig jezelf uit en stuur een motivatie en je cv per mail naar info@landvanfluwel.nl t.a.v. Suzan Romar.

 

Tot snel!

 

© Beeld: Pieter Prins Fotografie

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

glijden van de uitkijktoren

Uitkijktoren

Skelterbaan

Op zoek naar een personeelsuitje?

Laat je verrassen