Werken bij …

Algemeen/horeca medewerker
Met een enthousiast team ben je, vol energie, verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden tijdens een parkdag. Grotendeels zijn dat werkzaamheden in de horeca, maar ook bijspringen op drukke momenten bij de kassa en souvenirwinkel. Lekker afwisselende job omringt door avonturiers! Ben jij in voor een goedlopend gesprek?

Kok / Keukenhulp
Op avontuur in onze keuken! Ga aan de slag met de heerlijke lunchkaart en maak de meest smaakvolle pannenkoekcreaties voor onze gasten. Op aanvraag gaan we ook aan de slag met heerlijke buffetten, barbecues of een keuzemenu. Lijkt het je tof om deze zaligheden voor de gasten te bereiden? Kom dan een kijkje nemen in de keuken.

Voor beide functies geldt dat je grotendeels beschikbaar bent in de weekenden en vakanties.

We verwachten van al onze collega’s een gezonde dosis humor, positieve inzet en flexibiliteit. Vanwege veel buitenlandse gasten is het een pre als je je in het Duits en Engels een beetje kan redden in de bediening.

 

Heb je zin om het grote avontuur op Land van Fluwel van dichtbij te beleven? Nodig jezelf uit en stuur een motivatie en je cv per mail naar info@landvanfluwel.nl t.a.v. Suzan Romar.

 

Tot snel!

 

© Beeld: Pieter Prins Fotografie

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Uitkijktoren

Skelterbaan

Op zoek naar een personeelsuitje?

Laat je verrassen