De lokatietheatervoorstelling Tulipa

Uniek en exclusief op Land van Fluwel

Theatervoorstelling Tulipa

Beleef ‘Tulipa’ de theatervoorstelling die hoort op Land van Fluwel!

Groot nieuws!!! U kunt nu kaarten kopen voor de allerlaatste, extra voorstellingen op 31 augustus en 01 september.  Zorg dat u op tijd uw tickets in huis heeft en beleef dit unieke theaterspektakel!!!

Land van Fluwel is gelegen in het grootste aaneengesloten tulpenveld ter wereld. Bekender is misschien de keukenhof, minstens zo verrassend de bollenvelden in Noord-Holland. Laat je deze zomer op Land van Fluwel verrassen door de lokatietheatervoorstelling ‘Tulipa’. Een voorstelling die thuishoort tussen de bloembollenvelden.

“een tragikomische locatievoorstelling over de tulp”

Tulipa is de theatrale ode van Land van Fluwel en Theatergroep Lava aan de tulp als bron van schoonheid, arbeid, rijkdom en waanzin. TgLava zet deze ogenschijnlijk simpele bloem in het licht. En dat allemaal in de kas op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Op de zandgronden waar de tulp zo heerlijk groeit en bloeit. Tulipa is een hilarisch en woest familiedrama met zang, dans, muziek, tulpen & bollen.

Theatergroep Lava wordt gevormd door Marije Scheerder,  Jiske Gunkel, Kim Scheerder en Liesbeth Rood.

‘Tulipa’ speelt op Land op Land van Fluwel op 8, 9, 22, 23 juni en 6, 7, 13 en 14 juli om 20.00 uur. Let op: uitverkocht!

Extra -laatste- voorstellingen op 31 augustus en 01 september 2018!!!

Bestel uw kaarten nu snel online via deze link: www.fluwel.nl/tickets . Voor elke dag dat de voorstelling speelt is er ook een speciaal 3 gangen theatermenu verkrijgbaar in ons restaurant. De entree voor de theatervoorstelling bedraagt 15 euro. De complete beleving inclusief het 3-gangen theatermenu kost 35 euro exclusief drankjes.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen via info@landvanfluwel.nl.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Kinderspeeltuin

Blote Voetenpad

Uitkijktoren

Met het hele gezin

naar deze geweldige voorstelling