Land van Fluwel

Wat leuk dat je komt!

Openingstijden & Entree

Corona-update: Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel. Om de Land van Fluwel te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Binnen in het restaurant heb je vanaf 25 september wél een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar).

Koop vooraf hier online tickets voor een bezoek aan Land van Fluwel. Zo kunnen we in deze Corona tijd de veiligheid van iedereen het beste waarborgen. Lees vooraf ook de even de extra afspraken die op dit moment gelden bij een bezoek aan Land van Fluwel.

Direct je tickets kopen? Klik hier.

Toegangsprijzen 2021
Voor een dag vol avontuur! 

online aan de kassa
Kinderen 3-13 jaar € 10,00 € 11,00
Kinderen 2 jaar € 6,00 € 7,00
Kinderen 0-1 jaar gratis gratis
Volwassenen (14+) € 9,00 € 10,00

Seizoenskaarten: Deze zijn dit seizoen weer te verkrijgen! De kosten voor kinderen bedragen 30 euro en voor volwassenen 25 euro. Hiermee heb je het hele seizoen toegang tot het park. Niet bij bijzondere activiteiten als concerten en workshops. Je kunt de jaarkaart kopen op het park op de dag dat je voor het eerst heen gaat. De kaart is persoonsgebonden en niet geldig i.c.m. andere acties. Neem bij het eerste bezoek een kleine uitgeprinte foto of pasfoto mee naar Land van Fluwel. Met een jaarkaart hoef je niet meer vooraf te reserveren. De gezondsheidscheck doen we op het park zelf. Voor meer informatie kun je een bericht sturen naar info@landvanfluwel.nl.

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes kunnen worden gereserveerd door te bellen naar 0224-562555 of een mailtje te sturen naar info@landvanfluwel.nl. Meer info over de kinderfeestjes en de mogelijkheden vind je op de speciale kinderfeestjes pagina.

Openingstijden
Land van Fluwel is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend!

Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Plan je bezoek

Contact

off road skelterbaan

Adres & Routebeschrijving

Afspraken

tulpenveld zien

Huisregels

En blijf je lekker eten?

Pannenkoeken, biefstuk, kaasfondue ...