Land van Fluwel

Wat leuk dat je komt!

Openingstijden & Entree

Land van Fluwel is het paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Koop bij voorkeur vooraf online tickets voor een bezoek aan Land van Fluwel. Zo kunnen we in deze Corona tijd de veiligheid van iedereen het beste waarborgen. Lees vooraf ook de even de extra afspraken lezen die op dit moment gelden bij een bezoek aan Land van Fluwel.

Toegangsprijzen 2020
Voor een dag vol avontuur! 

online aan de kassa
Kinderen 3-13 jaar € 10,00 € 11,00
Kinderen 2 jaar € 6,00 € 7,00
Kinderen 0-1 jaar gratis gratis
Volwassenen (14+) € 9,00 € 10,00

Seizoenskaart 2021-actie op Land van Fluwel!
Een jaar lang avontuur is wat je wilt. Alle losse momenten kunnen aangrijpen om even lekker helemaal los te gaan op Land van Fluwel. Voor de vroege -avontuurlijke- vogels geldt tot het eind van het huidige seizoen een spectaculaire actie! Koop in oktober 2020 je Avonturenpas* voor volgend seizoen bij de kassa op het park en geniet die dag gratis. De prijzen voor een Avonturenpas voor 2021 bedragen € 30 voor kinderen tot en met 13 jaar, oudere avonturiers betalen € 27.

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes kunt u reserveren door te bellen naar 0224-562555 of even een mailtje te sturen naar info@landvanfluwel.nl. Meer info over de kinderfeestjes en de mogelijkheden vind je op de speciale kinderfeestjes pagina.

Openingstijden
Land van Fluwel is t/m 1 november 2020 geopend op de volgende tijden:
Woensdag t/m vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur
Maandag en dinsdag: gesloten

Gratis parkeren
Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

* De Avonturenpas is geldig van 27 maart tot en met zondag 31 oktober 2021. U koopt een regulier ticket voor de dag dat u in 2020 komt en zet deze, met bijbetaling, op het park om naar een Avonturenpas voor volgend seizoen. De Avonturenpas is persoonsgebonden (incl. foto) en dus niet uitwisselbaar. De pas ligt klaar bij het eerste bezoek aan Land van Fluwel in 2021. Aan het begin van het seizoen ontvangt u een reminder. De pas geeft toegang tot alle reguliere avonturen op het Land van Fluwel. Bij sommige extra activiteiten is het mogelijk dat er een toeslag wordt gevraagd. Hierover wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. De pas geeft geen toegang tot bijzondere activiteiten als theatervoorstellingen en muziekavonden.

Plan je bezoek

Contact

Adres & Routebeschrijving

Afspraken

tulpenveld zien

Huisregels

En blijf je lekker eten?

Pannenkoeken, biefstuk, kaasfondue ...