Vier de langste dag van het jaar ...

... met eten, muziek & mooie mensen

MidzomerTuinFeest op Land van Fluwel

Zaterdag 22 juni is Land van Fluwel het podium voor een nieuw festival vol muziek, theater en heerlijk eten! Maar liefst 3 uiteenlopende muzikale acts en de inmiddels bekende theatergroep Lava verrassen je deze avond op 1 van de langste avonden van het jaar.

Muziek verbroedert en tovert vaak een lach op het gezicht. Op deze eerste editie van het MidzomerTuinFeest op Land van Fluwel betreden uiteenlopende artiesten het intieme podium:

Soms hoor je ergens een stem die betovert. Je loopt op het geluid af en raakt in de ban van de zanger en zijn ‘moves’. Dat is wat er gebeurt als je soulzanger John Smith hoort, misschien wel de grootste -unknown- soullegende van Nederland. Zijn repertoire brengt je rechtstreeks terug naar de oude Motown soul-tijd. Als oude rot stond hij zowel in binnen- als buitenland op gerenommeerde podia maar nooit eerder op Land van Fluwel.

Uit een heel ander vaatje tappen Herman & Jop, een akoestisch gitaarduo uit de omgeving Alkmaar. Deze twee rasmuzikanten trakteren je op hits die je al te lang niet meer hoorde. Laten je meezingen op een lied waarvan je niet wist dat je het kende en toveren een glimlach op je gezicht vanwege onbedoelde joligheid.

 

Terug op Land van Fluwel is Niels van der Gulik die samen met Joost Botman al jaren volle zalen trekt met hun Simon & Garfunkel voorstelling. Ditmaal komt Niels solo en brengt met 3 topmuzikanten de mooiste liedjes van Ramses Shaffy. Daarbij vertelt hij verhalen over de barre avonturen die Shaffy en Niels samen beleefden.

 

Ook de dames van Theatergroep Lava zijn aanwezig om de langste dag te vieren met een korte lokatietheatervoorstelling ‘Ladies in Waiting’. Geen relaas over de tulp of viswijven maar een hilarische 25 minuten ‘wachten’. Nog even geduld alsjeblieft. We komen zo bij je!

 

 

Bourgondische happen

Bij aankomst en de gehele avond zullen er op het terrein diverse heerlijke bourgondische happen verkrijgbaar zijn om de inwendige mens te versterken.

Het MidzomerTuinFeest start zaterdag 22 juni om 17.30 en belooft een heerlijke muzikale en theatrale happening te worden voor jong en oud.

Kaarten (€ 15,-) zijn verkrijgbaar via https://www.flextickets.nl/event/midzomertuinfeest

Ook leuk? Vrijdagavond 12 juli: een avond ‘op water en brood’ met muziek van Johnny Cash door Joost Botman.

Ontdek meer Land van Fluwel

Blote Voetenpad

Uitkijktoren

Verstoppertjesbos

Dutch Tulip Experience