Midwinterfeest

'Sneeuw op de Vensterbank'

Hartverwarmende theatervoorstelling!

Wat hebben we een gaaf seizoen gehad! Zaterdag 15 en zondag 16 december sluiten we het af met een heerlijk Midwinterfeest met de familietheatervoorstelling ‘Sneeuw op de Vensterbank’. Kom jij het avontuur voor de laatste keer dit jaar met ons meevieren?

‘Land van Fluwel in wintersfeer!’

Buiten is het koud, de dagen zijn kort en we zoeken gezelligheid bij elkaar. Dit speciale weekend vind je de gezelligheid op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Na een prachtig seizoen sluit het vernieuwde park de komende maanden de deuren om te bouwen aan nieuwe avonturen. Maar niet voordat er samen met het publiek nog 1 keer wordt genoten!
Trek nog 1 keer de stoute schoenen aan en beleef dit keer Land van Fluwel in wintersfeer!
Warme chocomel, verse erwtensoep en Theater!

Theatergroep Lava presenteert ‘Sneeuw op de Vensterbank!’
Afgelopen zomer was deze theatergroep een graag geziene gast op het park. Maar liefst 15 keer speelden ze voor een uitverkochte theaterkas de voorstelling ‘Tulipa’. Tijdens het midwinterfeest zijn ze terug met de hilarische familievoorstelling Sneeuw op de Vensterbank. Ga met de dames van Theatergroep Lava op reis naar nog koude oorden met spannende verhalen over sneeuwvorsten, wintertenen en stoere vrienden. Sneeuw op de Vensterbank is een hartverwarmende familievoorstelling vol humor en muziek. En vergeet je sjaal niet!

De theatervoorstelling speelt zondag 16 december om 13.00 en 15.00 uur (laatste kaarten). Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor zaterdag 15 december 15.00 uur. Reserveren kan via info@landvanfluwel.nl. De entree bedraagt bij dit evenement 10 euro en is inclusief warme chocomel en/of gluhwein. Naast de voorstelling kunnen de kinderen voor het laatst in 2018 genieten in het AvonturenSpeelParadijs en zorgt de kok voor heerlijke bourgondische versnaperingen in ons restaurant op Land van Fluwel: ‘De Kneinsberg’.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Skelterbaan

Klimparcours

Verstoppertjesbos

En kom lekker eten...

vier de winter...

Kom voor of na de voorstelling lekker eten in ons restaurant!