Kinderfeestje vieren?

Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje

Het leukste avonturen kinderfeestje in Noord-Holland vier je op Land van Fluwel! We beginnen de kinderfeestjes altijd eerst in het restaurant of buiten op het terras met limonade en wat lekkers. Daarna is het hoog tijd voor de jarige job om samen met de andere kinderen het park onveilig te gaan maken.

Trek je stoute schoenen uit en bedwing het Blote Voetenpad. Verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs of beleef met z’n allen eerst de Dutch Tulip Experience. Versla je vrienden op de Skelterbaan, houd een glijbanenrace of ga gezekerd klimmen in het Klimparcours* op 2 meter hoogte. De keuze is aan jullie. Vergeet bij mooi weer niet om zwemkleding mee te nemen. Kinderen komen tijd tekort met al het avontuur op ons totaal vernieuwde park.

Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!

Tarieven kinderfeestje

Voor het vieren van het leukste kinderfeestje hebben we een tweetal feestpakketten samengesteld:

  1. Entree tot het park, limonade met wat lekkers & eenmaal chips tussendoor: € 12 per kind.
  2. Entree tot het park, limonade met wat lekkers, eenmaal chips tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket en limo: € 17 per kind.

Per 4 kinderen heeft een begeleider gratis toegang tijdens het kinderfeestje.

Reserveren kinderfeestje

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden door – bij voorkeur – te bellen naar 0224-562555 zodat we alle benodigde gegevens direct kunnen noteren. Een andere mogelijkheid is om een mail te sturen naar info@landvanfluwel.nl. Vermeld daarin welk feestpakket jullie willen, de gewenste datum + tijd, aantal kinderen en de naam + leeftijd van de jarige job.

* Vanwege de begeleiding bij het klimmen geldt hiervoor een toeslag van € 1,00 per kind.

Ontdek meer Land van Fluwel

Blote Voetenpad

Klimparcours

Uitkijktoren

Strand van Fluwel

Ook je familiedag

vier je op Land van Fluwel

De combinatie van de diverse activiteiten en mogelijkheden op ons park maakt Land van Fluwel uitermate geschikt om grote groepen te ontvangen en hier een passend (dag)programma voor samen te stellen.