Kinderfeestje vieren?

Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje

Het leukste avonturen kinderfeestje in Noord-Holland vier je op Land van Fluwel! We beginnen de kinderfeestjes altijd eerst in het restaurant met limonade en cake versieren. Daarna is het hoog tijd voor de jarige job om samen met z’n vrienden het park onveilig te gaan maken.

Trek je stoute schoenen uit en bedwing het Blote Voetenpad. Verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs of beleef met z’n allen eerst de Dutch Tulip Experience. Versla je vrienden op de vernieuwde Skelterbaan of ga gezekerd klimmen in het Klimparcours op 2 meter hoogte. De keuze is aan jullie. Kinderen komen tijd tekort met al het avontuur op ons totaal vernieuwde park.

Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!

Tarieven kinderfeestje

Voor het vieren van het leukste kinderfeestje hebben we een tweetal feestpakketten samengesteld:

  1. Entree tot het park, limonade met cake versieren & eenmaal chips tussendoor: € 11 per kind.
  2. Entree tot het park, limonade met cake versieren, eenmaal chips tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket en limo: € 16 per kind.

Per 4 kinderen heeft een begeleider gratis toegang tijdens het kinderfeestje.

Reserveren kinderfeestje

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden door – bij voorkeur – te bellen met 0224-562555 zodat we alle benodigde gegevens direct kunnen noteren. Een andere mogelijkheid is om een mail te sturen naar info@landvanfluwel.nl .

Doordat Land van Fluwel op zandgrond ligt, is de grond over het algemeen goed droog. Maar tijdens het beleven van avonturen mag je natuurlijk vies worden. Neem daarom eventueel schone kleren mee. Zwemkleren bij mooi weer is geen overbodige luxe als de kinderen ook gaan spelen op het Strand van Fluwel.

Ontdek meer Land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Strand van Fluwel

Met het hele gezin

naar Land van Fluwel