Tulpenpracht voor kinderen

Plant je eigen tulpen in de herfstvakantie

Vier de herfst op Land van Fluwel

De wind giert in de herfst niet alleen rond de huizen maar ook in het hoofd kan het stormen. Dan is het de hoogste tijd om naar buiten te gaan!

Uitwaaien kan ook deze herfst als geen ander op Land van Fluwel. Verleg je grenzen en maak nieuwe avonturen.

Tulpenpracht voor kinderen
Gelegen in het grootste bloembollengebied ter wereld laat Land van Fluwel de jeugd graag kennismaken met de bekendste bloem ter wereld: de tulp! Vanaf zaterdag 10 tot en met zondag 18 oktober planten kinderen gratis hun eigen Tulpenbollen. Dit jaar planten de kinderen hun bollen op schalen en potten zodat ze direct mee naar huis kunnen. En dan kan het lange wachten beginnen … Wie heeft in april de mooiste tulpen op het terras staan? Degene die de mooiste foto stuurt, wacht een mooie verrassing!

Seizoenskaart 2021-actie op Land van Fluwel!
Een jaar lang avontuur is wat je wilt. Alle losse momenten kunnen aangrijpen om even lekker helemaal los te gaan op Land van Fluwel. Voor de vroege -avontuurlijke- vogels geldt tot het eind van het huidige seizoen een spectaculaire actie! Koop in oktober 2020 je Avonturenpas* voor volgend seizoen bij de kassa op het park en geniet die dag gratis. De prijzen voor een Avonturenpas voor 2021 bedragen € 30 voor kinderen tot en met 13 jaar, oudere avonturiers betalen € 27.

* De Avonturenpas is geldig van 27 maart tot en met zondag 31 oktober 2021. U koopt een regulier ticket voor de dag dat u in 2020 komt en zet deze, met bijbetaling, op het park om naar een Avonturenpas voor volgend seizoen. De Avonturenpas is persoonsgebonden (incl. foto) en dus niet uitwisselbaar. De pas ligt klaar bij het eerste bezoek aan Land van Fluwel in 2021. Aan het begin van het seizoen ontvangt u een reminder. De pas geeft toegang tot alle reguliere avonturen op het Land van Fluwel. Bij sommige extra activiteiten is het mogelijk dat er een toeslag wordt gevraagd. Hierover wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. De pas geeft geen toegang tot bijzondere activiteiten als theatervoorstellingen en muziekavonden.

Beleef nog meer avontuur ...

Blotevoetenpad

Avonturen Speelparadijs

glijden van de uitkijktoren

Uitkijktoren

Het Kleine Land

Kom je volgend jaar weer?

Koop dan dit seizoen je Avonturenpas voor 2021!