Rijd door de tulpenvelden...

en beleef, ruik en voel!

Met de BloembollenBoemel langs de tulpenvelden

Tickets BloembollenBoemel boeken

Elk voorjaar organiseert Land van Fluwel in samenwerking met Bloeiend Zijpe ritten met de BloembollenBoemel door de prachtige bloemen- en tulpenvelden. De Boemel rijdt vanaf vrijdag 10 april t/m zaterdag 2 mei 2020 (met uitzondering van 12, 13 en 27 april). De Boemel vertrekt 3x per dag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur (met uitzondering van zondag, dan rijdt de Boemel alleen om 11.00 uur). De Boemel is comfortabel en overdekt, waardoor er onder alle weersomstandigheden gereden kan worden. Tickets kunt u hier boeken.

De BloembollenBoemel begint en eindigt bij Land van Fluwel in Sint-Maartenszee, centraal gelegen in het grootste bloembollengebied ter wereld. De bloeiende bloemen stralen u tegemoet!

Vanaf een half uur voor vertrek bent u van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. De rit door de tulpenvelden duurt ongeveer 5 kwartier, inclusief een stop op de Showtuin van Fluwel. Hier is uitgebreid de tijd om foto’s tussen de tulpen te maken. Tijdens de rit zal de gids u boeiende verhalen over dit unieke gebied en zijn bollen- en bloementeelt vertellen.

De Boemel is voor zowel particulieren als groepen te boeken. Per Boemelrit kunnen er maximaal 4 rolstoelen mee. De kosten voor deze unieke bloembolbeleving, inclusief koffie/thee met wat lekkers en een attentie bedraagt € 13,- per persoon. Tickets kunt u vanaf half januari 2020 boeken. U ontvangt uw ticket per mail, welke u uitgeprint dient mee te nemen.

Groepen
Aantallen kunnen tot 2 weken van te voren kosteloos gewijzigd worden (indien beschikbaarheid). Daarna wordt het gereserveerde aantal in rekening gebracht. Betaling van de reservering geschiedt in contanten of per pin op de dag zelf op Land van Fluwel. Eventueel wordt er een betaallink gestuurd voor betaling per iDEAL achteraf. De kassabon, voorzien van BTW, geldt dan als factuur. Wanneer u een aparte factuur wenst, wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Contact
Voor meer informatie over de BloembollenBoemel (niet voor reserveringen / boekingen) kunt u contact opnemen met info@landvanfluwel.nl. Voor vragen over de Boemel zijn wij vanaf 30 januari telefonisch te bereiken op donderdagochtend van 9.00 – 11.00 uur op 0224 562555.

Tickets BloembollenBoemel boeken

Ontdek meer Land van Fluwel

Dutch Tulip Experience

Uitkijktoren

Verstoppertjesbos

Blote Voetenpad

Dwars door de tulpenvelden

met de BloembollenBoemel!

Beleef deze unieke ervaring ook in 2020!