Land van Fluwel

'Je weet niet wat je meemaakt!'

Corona-update: Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel. Om Land van Fluwel te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Binnen in het restaurant heb je vanaf 25 september wél een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar).

Land van Fluwel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 – 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Tijdens de herfstvakantie zijn wij alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. Let op: Koop bij voorkeur vooraf online uw tickets! Een kinderfeestje reserveert u via info@landvanfluwel.nl. Wees Welkom!

Lesen Sie hier Informationen auf Deutsch

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en Levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.

Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Nieuw is het Maisdoolhof, durf te verdwalen zonder elkaar te verliezen! Speciaal voor de allerjongste jeugd is er Het Kleine Land. Een speelplaats waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park afgelopen winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Afhankelijk van mogelijkheden en de wensen, vul je dit dagje uit zoals dat het beste bij jullie past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

Beleef het samen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk in 1 minuut onze video of lees de blog van Shere Y Paul die het park bezochten met hun twee kinderen.

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

glijden van de uitkijktoren

Uitkijktoren

Dutch Tulip Experience

Strand van Fluwel

Heerlijk Herfst op Land van Fluwel

De wind giert in de herfst niet alleen rond de huizen maar ook in het hoofd kan het stormen. Dan is het de hoogste tijd om naar buiten te gaan!

Uitwaaien kan ook deze herfst als geen ander op Land van Fluwel. Verleg je grenzen en maak nieuwe avonturen. Daarna ga je ook nog eens met een prachtige pot tulpen naar huis om in het nieuwe voorjaar weer op te bloeien.

Tulpenpracht voor kinderen
Gelegen in het grootste bloembollengebied ter wereld laat Land van Fluwel de jeugd graag kennismaken met de bekendste bloem ter wereld: de tulp!

Vanaf zaterdag 16 tot en met zondag 24 oktober planten kinderen gratis hun eigen Tulpenbollen. Dit jaar planten de kinderen hun bollen op schalen en potten zodat ze direct mee naar huis kunnen. En dan kan het lange wachten beginnen … Wie heeft in april de mooiste tulpen op het terras staan?

Maisdoolhof
Kom tijdens de herfstvakantie ook verdwalen in het maisdoolhof. Dit groene spektakel is gerealiseerd in samenwerking met de OFS Schagen, LTO Noord en de KAVB. Het is nog even heerlijk struinen in deze groene wildernis.

Land van Fluwel opent tijdens de herfstvakantie elke dag zijn deuren voor meer avontuur. Trek de stoute uit op het Blotevoetenpad, race over de skelterbaan, klim als nooit tevoren en loop met een audiotour door het bos om je te laten betoveren door het sprookje van de tulp. Ondertussen is het goed toeven in de oude boerderij voor lunch en diner.

Het avonturenparadijs is in de herfstvakantie dagelijks geopend vanaf 10 uur.

Levensgenieters & avonturiers ...

Welkom op ons avonturenparadijs!

Koop vooraf je tickets.

Attracties & Evenementen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang nieuws over het park, evenementen, muziek & theater (max 6x per jaar)