Land van Fluwel

'Je weet niet wat je meemaakt!'

Land van Fluwel is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Let op: Koop bij voorkeur vooraf online uw tickets! Een kinderfeestje, bruiloft, feest of schoolreis reserveert u via info@landvanfluwel.nl. Wees Welkom!

Lesen Sie hier Informationen auf Deutsch

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en Levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.

Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Neem plaats geniet ondertussen van de kinderen die uitbundig spelen in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Speciaal voor de allerjongste jeugd is er Het Kleine Land. Een speelplaats waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park afgelopen winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!

Afhankelijk van mogelijkheden en de wensen, vul je dit dagje uit zoals dat het beste bij jullie past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

Beleef het samen!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk in 1 minuut onze video of lees de blog van Shere Y Paul die het park bezochten met hun twee kinderen.

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

glijden van de uitkijktoren

Uitkijktoren

Dutch Tulip Experience

Strand van Fluwel

10 jaar Land van Fluwel!

Het is weer lente, de temperaturen gaan omhoog en de zon gaat weer schijnen, tijd om een feestje te vieren.

Dit seizoen is een extra feestelijk seizoen. Want Land van Fluwel bestaat 10 jaar! Daarom hebben we speciaal voor jou van alles in petto. Het hele jaar door komen we met spectaculaire activiteiten, toffe evenementen en leuke extraatjes. Maar dat niet alleen, we starten het seizoen met de onthulling van onze nieuwste attractie: KEIKOP. Bij Land van Fluwel is niets te gek!

Wie, wat, wanneer?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt elke maand op de hoogte gehouden van de feestelijke activiteiten en evenementen. Of volg ons op onze Social Media kanalen voor alle updates. Bekijk de activiteiten pagina op de website. Of je kan natuurlijk ook gewoon langs komen en je laten verrassen als er op dat moment iets extra’s wordt gedaan!

 

Levensgenieters & avonturiers ...

Welkom op ons avonturenparadijs!

Koop vooraf je tickets.

Attracties & Evenementen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang nieuws over het park, evenementen, muziek & theater (max 6x per jaar)