Wintervreugd

op het Avonturenparadijs

Wintervreugd op Land van Fluwel

Het avonturenparadijs Sint Maartenszee zet de komende weken in het weekend de deuren wagen wijd open voor nieuwe Avonturen! Het park elke zaterdag en zondag vanaf 11 uur open en er geldt een bijzonder Avontuurlijk tarief! Voor 10 euro is het even lekker spelen in de speeltuinen met een pannenkoek naturel toe. Zo kom je de winter wel door!

Voordat we ingesneeuwd raken…

Wintervreugd is verdwalen, spelen, ronddolen en struiken in de maanden waarin de dagen korter worden. Het is ook in deze tijd van het jaar vaak echt lekker weer om buiten een frisse neus te halen. Even uitwaaien en de natuur in! De hele dag voor een warme radiator zitten bewaren we wel voor de dag dat we echt ingesneeuwd raken.

Het avonturenpark dat dit jaar voor het eerst ook in de laatste maanden van het jaar open is voorziet in deze behoefte. Natuurlijk zoeken we de echte winterhelden die zelfs met deze frissere temperaturen de stoute schoenen uittrekken voor het BloteVoetenPad, al kan dit avontuur natuurlijk ook bedwongen worden met de schoenen aan.Na het spelen, klimmen en skelteren is het knus en gezellig in de herberg en smaken de pannenkoek opperbest! Tussen het spelen door zie je her en der al de voorbereidingen voor de nieuwe avonturen waar Land van Fluwel deze winter aan bouwt en die in het nieuwe seizen gereed zullen zijn.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Skelterbaan

Verstoppertjesbos

Bezoek ook ons Midwinterfeest!

Seizoensafsluiting

We sluiten 15 en 16 december ene prachtig seizoen af met een heerlijk Midwinterfeest met de theatervoorstelling 'Sneeuw op de vensterbank!'