De lokatietheatervoorstelling Tulipa

Uniek en exclusief op Land van Fluwel

Theatervoorstelling Tulipa

Beleef ‘Tulipa’ de theatervoorstelling die hoort op Land van Fluwel!

Land van Fluwel is gelegen in het grootste aaneengesloten tulpenveld ter wereld. Bekender is misschien de keukenhof, minstens zo verrassend de bollenvelden in Noord-Holland. Laat je deze zomer op Land van Fluwel verrassen door de lokatietheatervoorstelling ‘Tulipa’. Een voorstelling die thuishoort tussen de bloembollenvelden.

“een tragikomische locatievoorstelling over de tulp”

Tulipa is de theatrale ode van Land van Fluwel en Theatergroep Lava aan de tulp als bron van schoonheid, arbeid, rijkdom en waanzin. TgLava zet deze ogenschijnlijk simpele bloem in het licht. En dat allemaal in de kas op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Op de zandgronden waar de tulp zo heerlijk groeit en bloeit. Tulipa is een hilarisch en woest familiedrama met zang, dans, muziek, tulpen & bollen.

Theatergroep Lava wordt gevormd door Marije Scheerder,  Jiske Gunkel, Kim Scheerder en Liesbeth Rood.

Tulipa speelt op Land op Land van Fluwel op 8, 9, 22, 23 juni en 6 en 7 juli om 20.30 uur. Binnenkort kunnen kaarten via deze site worden gekocht en natuurlijk kun je er een overheerlijk theatermenu bij reserveren. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief om helemaal op de hoogte te blijven.

Ontdek meer land van Fluwel

Dutch tulip field

Dutch Tulip Experience

tulpenveld

Bloembollenvelden

Pannenkoekenhuis

Uitkijktoren

Met het hele gezin

naar deze geweldige voorstelling