Land van Fluwel

Met de hele klas op avontuur!

Schoolreisje

Juf, dit was het gaafste schoolreisje ooit!

Het avontuurlijkste schoolreisje in Noord-Holland beleef je op Land van Fluwel. Voor elk kind, voor elke leeftijd is er volop vermaak. Het park is zo gebouwd dat de avonturen zowel makkelijk als moeilijk te beleven zijn. Daarbij kunnen kinderen, door de manier van bouwen, nooit het avontuur aan gaan dat niet bij hun leeftijd past. Dat maakt Land van Fluwel niet alleen het leukste uitje, maar ook zeer veilig en geschikt voor alle leeftijden.

Beleving en attractiewaarde voor alle leeftijden!

Beleef met de audiotour het sprookje van de tulp en waan je in de Efteling, Trek de stoute schoenen uit voor het avontuur op het Blote VoetenPad en verleg de grenzen in het Avonturen SpeelParadijs. Durf je de uitkijktoren op? En met de 10 meter lange glijbaan weer naar beneden?

Mocht je interesse hebben in een schoolreisje op Land van Fluwel dan ben je natuurlijk altijd welkom om vooraf te komen kijken. Neem contact op zodat we alle tijd hebben om het park en de mogelijkheden te laten zien. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

In overleg zijn alle soorten arrangementen mogelijk. De entree voor schoolreizen bedraagt € 6 per kind (2019). Per 4 kinderen mag er gratis 1 begeleider mee. En krijgen de kinderen lekkere trek? In ons pannenkoekenhuis hebben we genoeg lekkers. Hieronder zetten we een paar opties op een rij:

Patat + ranja en een raketje: € 3,50
Patat + ranja, frikandel/kroket en een raketje: € 5,00
Pannenkoek (31 cm) in het pannenkoekenhuis + ranja en een raketje: € 7,00

De entree geeft toegang tot alle activiteiten op het park met uitzondering van het gezekerd klimmen. Dit leuke klimparcours op 2 meter hoogte is nieuw in 2019 en geschikt voor kinderen vanaf 100 cm. Vanwege de begeleiding bij het klimmen geldt hiervoor een toeslag van € 1,00 per kind.

Parkeren is gratis en er is een overdekte ruimte aanwezig voor alle spullen. Natuurlijk is het, na overleg, mogelijk eerder te arriveren dan onze gebruikelijke openingstijd van 10.00 uur.

Neem voor reserveringen of meer info contact op via 0224-562555 of per mail: landvanfluwel@gmail.com

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Uitkijktoren

En wordt het echt warm...

neem je zwembroek mee!

Beleef het avontuur met de hele klas en vier het schoolreisje op Land van Fluwel! Ook de waterpartij is veilig voor jong en oud. Voor degene die niet kunnen zwemmen zijn er zwemvesten beschikbaar.