Land van Fluwel

Met de hele klas op avontuur!

Schoolreisje

“Juf, dit was het gaafste schoolreisje ooit!”

Het avontuurlijkste schoolreisje in Noord-Holland vier je op Land van Fluwel. Voor elk kind, voor elke leeftijd is er volop vermaak. Het park is zo gebouwd dat de avonturen zowel makkelijk als moeilijk te beleven zijn. Daarbij kunnen kinderen, door de manier van bouwen, nooit het avontuur aan gaan dat niet bij hun leeftijd past. Daardoor is Land van Fluwel niet alleen het leukste uitje maar ook zeer veilig en echt geschikt voor alle leeftijden.

Kijk rond op de site, klik door naar de avonturen en ga het avontuur aan op Land van Fluwel.

“Beleving en attractiewaarde voor alle leeftijden!”

Beleef met audiotour het sprookje van de tulp en waan je in de Efteling, Trek de stoute schoenen uit voor het avontuur op het BloteVoetenPad en verleg de grenzen in het AvonturenSpeelParadijs. Durf je de uitkijktoren op? En de 10 meter lange glijbaan weer naar beneden?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een schoolreisje op Land van Fluwel bent u natuurlijk altijd welkom om vooraf eens te komen kijken. Neem vooraf even contact op zodat we alle tijd hebben om het park en de mogelijkheden te laten zien. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

In overleg zijn alle soorten arrangementen mogelijk. De entree voor schoolreizen bedraagt in 2019 6 euro per kind. Per 3 kinderen mag er 1 begeleider gratis mee. En heb je trek in lekkers? In ons pannenkoekenhuis hebben we vast iets lekkers. Hieronder zetten we een paar opties op een rij:

Patat + ranja en een raketje: 3,50 euro
Patat + ranja, frikandel/kroket en een raketje: 5,00 euro
Pannenkoek (31 cm) in het pannenkoekenhuis + ranja en een raketje: 7,00 euro

Parkeren is gratis en er is een overdekte ruimte aanwezig voor alle spullen. Natuurlijk is het, na overleg, mogelijk eerder te arriveren dan onze gebruikelijke openingstijd van 10.00 uur.

Neem voor reserveringen of meer info even contact op via 0224-562555 of per mail: landvanfluwel@gmail.com

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Uitkijktoren

En wordt het echt warm...

neem je zwembroek mee!

Beleef het avontuur met de hele klas en vier het schoolreisje op Land van Fluwel! Ook de waterpartij is veilig voor jong en oud. Voor degene die niet kunnen zwemmen zijn er zwemvesten beschikbaar.