Land van Fluwel

Met de hele klas op avontuur!

Schoolreisje

** Actie! **

Boek voor 20 december 2019 een schoolreisje voor 2020 en profiteer van de huidige tarieven!

Het avontuurlijkste schoolreisje in Noord-Holland beleef je op Land van Fluwel. Voor elk kind, voor elke leeftijd is er volop vermaak. Het park is zo gebouwd dat de avonturen zowel makkelijk als moeilijk te beleven zijn. Daarbij kunnen kinderen, door de manier van bouwen, nooit het avontuur aan gaan dat niet bij hun leeftijd past. Dat maakt Land van Fluwel niet alleen het leukste uitje, maar ook zeer veilig en geschikt voor alle leeftijden.

Beleving en attractiewaarde voor alle leeftijden!

Beleef met de audiotour het sprookje van de tulp in de Dutch Tulip Experience. Trek de stoute schoenen uit voor het avontuur op het Blotevoetenpad en verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs. Durf je de nieuwe uitkijktoren op? En met de 10 meter lange glijbaan weer naar beneden?

Mocht je interesse hebben in een schoolreisje op Land van Fluwel dan ben je natuurlijk altijd welkom om vooraf te komen kijken. Neem contact op zodat we alle tijd hebben om het park en de mogelijkheden te laten zien. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Juf, dit was het gaafste schoolreisje ooit!

Tarieven schoolreisje 2019

De entree voor schoolreisjes bedraagt € 6 per kind. Per 4 kinderen mag er gratis 1 begeleider mee. De entree geeft toegang tot alle activiteiten op het park met uitzondering van het gezekerd klimmen. Dit leuke klimparcours op 2 meter hoogte is geschikt voor kinderen vanaf 1,10 mtr (voorzien van dichte schoenen). Vanwege de begeleiding bij het klimmen geldt hiervoor een toeslag van € 1,00 per kind.

En krijgen de kinderen lekkere trek? In ons pannenkoekenrestaurant hebben we genoeg lekkers. Hieronder zetten we een paar opties op een rij:

Patat + ranja en een raketje: € 3,50
Patat + ranja, frikandel/kroket en een raketje: € 5,00
Pannenkoek (31 cm) in het pannenkoekenhuis + ranja en een raketje: € 7,00

Meer informatie

Parkeren is gratis en er is een overdekte ruimte aanwezig voor alle spullen. Indien gewenst is het – na overleg – mogelijk eerder te arriveren dan onze gebruikelijke openingstijd van 10.00 uur.

Neem voor reserveringen of meer info over een schoolreisje bij Land van Fluwel contact op via 0224-562555 of per mail: info@landvanfluwel.nl

Ontdek meer Land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Uitkijktoren

En wordt het echt warm?

neem dan je zwemkleding mee!

Beleef het avontuur met de hele klas en vier schoolreisje op Land van Fluwel! Ook de waterpartij is veilig voor jong en oud. Voor degene die niet kunnen zwemmen zijn er zwemvesten beschikbaar.