Land van Fluwel

Blij dat je er bent!

Plan je bezoek…

Het park Land van Fluwel is van 30 maart tot en met 28 oktober 2018 dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur maar het pannenkoekenhuis is vaak langer open! Omdat we nog geen afscheid willen nemen van een heerlijk seizoen in het vernieuwde park zijn we dit jaar tot en met 16 december ook elke zaterdag en zondag geopend vanaf 11 uur.

Tijdens veel weekenden organiseren we verrassende activiteiten waarover je op de site meer leest (Halloween, Sint Maarten, Midwinterfeest). Maar bovenal is het vooral heerlijk uitwaaien, spelen en knus genieten in het pannenkoekenhuis. In deze periode is het ook voor groepen mogelijk te reserveren voor een heerlijk diner en bieden we avontuurlijke kinderfeestjes.

Als het park om 17.00 uur sluit blijft op vrijdag, zaterdag, zondag en tijdens feestdagen en vakanties het restaurant open tot 20.30. Kinderen kunnen dan nog lekker spelen in het AvonturenSpeelParadijs.

Toegangsprijzen voor alle avonturen:

  • Volwassenen 8,50
  • Kinderen >2 jaar 9,50
  • Kinderen 2 jaar 4,50
  • 0-1 jaar gratis
  • Rolstoeltarief 5,00

Gezinskaart (2 volwassenen, 2 kinderen) 34,00

Seizoenskaart kinderen 30,00 / volwassenen 25,00 (aanvragen via landvanfluwel@gmail.com).

Op dit moment is het niet mogelijk vooraf online uw kaartje voor Land van Fluwel te kopen. We helpen u graag bij de kassa op het park.

Er is op het terrein ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u met een groep, kinderfeest of schoolreis komen? Kijk dan even op de aparte pagina’s voor de mogelijkheden.

 

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Uitkijktoren

Klimparcours

Verstoppertjesbos

En blijf je lekker eten?

Chefkok Jeroen verwent je graag...

Blijf nog lekker spelen in het AvonturenSpeelParadijs als het park dicht is. Want wachten op het eten hoeft natuurlijk niet vanaf je stoel.