Oer Hollands

Partyboot “De Koperen Hoorn”
Verrassend varen in Westfriesland!

Een arrangement samen met Land van Fluwel in Sint Maartenszee – Hollandser kan het niet!

‘s Morgens varen en uitwaaien op het achterdek van Partyboot de Koperen Hoorn, ‘s middags kijken bij het oer-Hollandse Themapark Land van Fluwel.

 

De dag zal er als volgt uitzien:

10.30-11.00: we ontvangen je aan boord met koffie en appelcake.

11.00-13.00: we gaan twee uur varen naar Natuurgebied en Vogelreservaat ‘t Waerdtje bij Oudkarspel. Aan boord wordt een lunch geserveerd met soep, diverse sandwiches, een warm broodje, yoghurt en koffie/thee of melk.

13.15: Je vertrekt met eigen vervoer naar Land van Fluwel.

13.45: Je krijgt in de koffiestal uitleg over het park: in het hart van het grootste bollenteelt-gebied ter wereld ligt Land van Fluwel. Een bijzonder themapark waar je alles te weten komt over alle soorten bloembollen waaronder de tulp. Vanaf de oorsprong in de Himalaya tot en met de moderne tulpenkwekerij van vandaag de dag. Het verhaal van de Tulp wordt verteld langs een bospad, gelegen naast een Oudhollandse stolpboerderij. Informatief voor volwassenen en ouderen, spelen en puzzelen voor kinderen.

14.00 –15.30: Je maakt een wandeling door het themabos. Langs het pad zijn borden geplaatst met informatie. Je kunt ook een kijkje nemen onder de grond. In de kas is een wisselende kunstexpositie. Tevens zijn er door diverse tuinarchitecten en hoveniers inspiratietuinen aangelegd. Ze kregen maar één opdracht mee: er moesten bollen in de tuinen worden verwerkt. Dat belooft dus veel diversiteit!

15.30/16.00: Je kunt in de koffiestal even uitblazen met koffie en gevulde koek.

 

All-in arrangement € 45,00 p.p.; vanaf 10 personen.

Kinderen tot 10 jaar € 36,75 p.p.

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met

Email: info@fluwel.nl