Kinderfeestje?

Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje in Noord Holland vier je op Land van Fluwel! Na een leuke start in ons pannenkoekenhuis met limonade, cake en… hopelijk cadeautjes is het de hoogste tijd om het park onveilig te maken. Bedwing het Blote Voetenpad, verleg je grenzen in het Avonturen Speelparadijs en beleef de Dutch Tulip Experience.

“Dit was mijn leukste feestje ooit!”

Kinderen hebben tijd tekort met al het avontuur op het totaal vernieuwde park. Doordat Land van Fluwel op zandgronden ligt, is de grond over het algemeen goed droog. Maar tijdens het beleven van avonturen wordt je vaak vies. Neem eventueel schone kleren mee. Zwemkleren bij mooi weer is geen overbodige luxe als de kinderen ook spelen op het strandje.

Voor het vieren van het leukste kinderfeestje hebben we een aantal feestpakketten samengesteld:

  1. Entree tot het park, limonade met cake versieren & eenmaal chips tussendoor: 11 euro per kind.
  2. Entree tot het park, limonade met cake versieren, eenmaal chips tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket en limo: 16 euro per kind.

Een begeleider per 4 kinderen heeft gratis toegang.

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden door, bij voorkeur, even te bellen met 0224-562555 zodat we alle benodigde gegevens direct kunnen noteren. Eventueel een mail sturen kan via landvanfluwel@gmail.com.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Strand van Fluwel

Met het hele gezin

naar land van Fluwel