Kinderfeestje?

Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje

Het leukste avonturen kinderfeestje in Noord-Holland vier je op Land van Fluwel! We beginnen in Restaurant ‘De Kneinsberg’ met limonade, cake en … hopelijk cadeautjes voor de jarige job. Daarna is het hoog tijd om het park samen met je vrienden onveilig te gaan maken.

Trek je stoute schoenen uit en bedwing het Blote Voetenpad. Verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs of beleef met z’n allen eerst de Dutch Tulip Experience. Versla je vrienden op de vernieuwde Skelterbaan of ga gezekerd klimmen in het Klimparcours op 2 meter hoogte. De keuze is aan jullie. Kinderen komen tijd tekort met al het avontuur op ons totaal vernieuwde park.

Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!

Voor het vieren van het leukste kinderfeestje hebben we een aantal feestpakketten samengesteld:

  1. Entree tot het park, limonade met cake versieren & eenmaal chips tussendoor: € 11 per kind.
  2. Entree tot het park, limonade met cake versieren, eenmaal chips tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket en limo: € 16 per kind.

Per 4 kinderen heeft een begeleider gratis toegang.

Doordat Land van Fluwel op zandgrond ligt, is de grond over het algemeen goed droog. Maar tijdens het beleven van avonturen mag je natuurlijk vies worden. Neem daarom eventueel schone kleren mee. Zwemkleren bij mooi weer is geen overbodige luxe als de kinderen ook gaan spelen op het Strand van Fluwel.

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden door – bij voorkeur – te bellen met 0224-562555 zodat we alle benodigde gegevens direct kunnen noteren. Een andere mogelijkheid is om een mail te sturen naar landvanfluwel@gmail.com.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Verstoppertjesbos

Strand van Fluwel

Met het hele gezin

naar land van Fluwel