Land van Gruwel......

Dat moet je durven!

Halloween gegriezel….

Het is volop griezelen op Land van Fluwel. Dit jaar organiseren we voor het eerst spannende, maar vooral ook gezellige, Halloween activiteiten! Leuk om met vrienden en familie te doen of vier je kinderfeest op tijdens dit feest. Spannender zal je feest niet worden!

Zaterdagavond 27 oktober…durf jij?

Dompel je onder in de geschiedenis van de stolpboerderij op Land van Fluwel. Zeven zussen zwe(r)ven hier nog altijd rond en komen 1 avond per jaar te voor schijn. We willen deze vloek breken want elk jaar doen ze er weer alles aan ons avonturenparadijs te vernielen. Help mee dit mysterie op te lossen in een zeer spannend spel, geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Reserveer vooraf je plekje of feestje door een mail te sturen naar landvanfluwel@gmail.com. De avond start vanaf 18.00 en kost 15 euro per persoon inclusief eten (pannenkoek of patat met een snack). Is het echt eng? Ja, dit is niet voor watjes en wordt echt eng! Deze activiteit duurt van 18.00 tot 21.00 uur!

Zondag 28 oktober en 3 en 4 november…Halloween speurtocht!

Het is deze dagen natuurlijk heerlijk genieten van al het avontuur maar er is meer! Doe gratis mee aan de Halloween speurtocht op het park. De goedaardige heks leidt het spel in en daarna ga je op zoek naar de oplossing om de vloek van de 7 zussen te breken. Minstens zo gaaf, net wat minder eng. Laten we het gezellig houden! Voor deelname aan deze speurtocht gelden de reguliere toegangstarieven en/of kinderfeest arrangementen. Reserveren is alleen nodig als je met een groep of feestje komt zodat we de griezeltafel voor je kunnen dekken. Bij voorkeur per mail: landvanfluwel@gmail.com of per telefoon 0224-562555.

Ontdek meer land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimparcours

Skelterbaan

Verstoppertjesbos

Of plant je eigen TulpenPlukTuin...

de hele herfstvakantie!

Plant je eigen TulpenPlukTuin en ontvang een gratis terugkomkaartje om in het voorjaar je bloemenweelde te komen plukken!