Land van Fluwel

gebouwd op passie en lef!

Fluwel

Land van Fluwel is het gezicht en visitekaartje van bloembollenexportbedrijf Fluwel. Voor de eigenaar en bloemenliefhebber Carlos van der Veek is dit park een droom die uitkomt. ‘Een webshop heeft een winkel om te zien, te ruiken en te voelen. Dit is voor ons Land van Fluwel’.

De passie van Carlos voor mooie bloemen is dezelfde als waarmee de collega’s van Land van Fluwel er alles aan doen om het voor de gasten een mooie beleving te maken. Begonnen als openlucht tulpenbeleving is Land van Fluwel nu de plek voor avontuur voor jong en oud! In de geest van het avontuur van de tulp, ben je nu van harte welkom op het grootste avonturenpark van Noord-Holland. En net als met het zien van een mooie bloem: ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Land van Fluwel zou het park niet zijn zonder bloemenpracht. Jaarlijks worden de bloeiers uit de webshop ook getoond op het park aan de Belkmerweg in Sint Maartenszee. En wil je dat ook in je eigen tuin? Neem dan vooral een kijkje in de webshop van het bedrijf voor de mooiste bloeiers. Naast bekende soorten vind je er vaak unieke exemplaren.

 

Ontdek meer land van Fluwel

Dutch tulip field

Dutch Tulip Experience

Dutch tulip field

Tulpenvelden

homepage

Met het hele gezin

naar land van Fluwel