Dutch Tulip Experience

Beleef de grootste tulpenvelden ter wereld!

Dutch Tulip Experience

Beleef de tulpen in het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld!

Land van Fluwel is een paradijs gelegen tussen de bekende Nederlandse tulpenvelden. Jong en oud maken op het park het gehele jaar met een audiotour op betoverende wijze kennis met de historie van ons bekendste exportproduct: De Tulp.

Stap voor stap hoor je het boeiende verhaal van de tulp. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp is uitgegroeid tot het icoon van Nederland.

tulpenveld zien

Ruik, proef en loop door de tulpenvelden!

Fleurigste dagje uit!

Tijdens de bloeiperiode van de tulp, elk jaar in april en mei, beleef je vanaf Land van Fluwel de grootste tulpenvelden ter wereld. Vanaf een 11 meter hoge uitkijktoren is het uitzicht adembenemend. Met de BloembollenBoemel rijd je dwars door de tulpenvelden en sta je uiteindelijk zelfs tussen de bloemen. Tijd voor een spectaculaire foto!

De bloeiende tulpenvelden in Noord-Holland zie je zeker tussen 10 april en half mei. De tulpenbeleving op Land van Fluwel betovert, evenals de andere avonturen, het hele seizoen!

Van half maart tot en met half mei verandert een groot deel van Holland boven Amsterdam in een grote bloemenzee. Fiets of wandel door de oneindige bollenvelden en bewonder het uitzicht. Ga voor alle evenementen, tips en locaties naar tulpenbovenamsterdam.nl

Ontdek meer Tulpen op Land van Fluwel!

tulpenveld

Bloembollenvelden

Uitkijktoren

Theatervoorstelling Tulipa

Souvenir- & Bollenshop

Rijd door de tulpenvelden

met de BloembollenBoemel!

Driemaal daags vertrekt tijdens de bloemen-bloeiperiode de Bloembollenboemel.