Concert @Land van Fluwel

Simon & Garfunkel

Concert @Land van Fluwel Simon & Garfunkel

Wie kent niet de muziek van Simon & Garfunkel. Wie herinnert zich niet het legendarische concert dat deze 2 mannen in 1982 gaven in Central Park te New York. Op Land van Fluwel-park brengen Joost Botman en Niels van der Gulik op 16 juni 2018 een ode aan dit fantastische concert. Vanaf het eilandje in het midden van Strand van Fluwel zullen zij u middels hun voorstelling ‘Sound of Silence’ meenemen in het verhaal van dit illustere duo. De klanken van de Simon & Garfunkel-liedjes die iedereen kent en de prachtige parkomgeving zullen bij ondergaande zon het gevoel aan het concert in Central Park doen herleven.

Joost Botman:’Tijdens de afgelopen tournee door het land spraken we al vaak over dit bekendste concert van Simon en Garfunkel en besloten dat het er een keer van moest komen op een buitenlokatie. Land van Fluwel is het prachtige landgoed waar de muziek tot zijn recht komt.’ Afgelopen theaterseizen trokken de mannen overal in het land volle zalen met hun ode aan Simon & Garfunkel en nu komt daar dus de ode aan het legendarische concert in Central Park bij. Een unieke eenmalige ervaring die je niet wilt missen. Natuurijk is er vooraf een heerlijk theatermenu te nuttige in het sfeervolle restaurant.

Aanvang theatermenu 18.30 uur; aanvang concert 20.30 uur. Om de ervaring uniek te houden is er een beperkt aantal kaarten. Voorkom teleurstelling en koop ze op tijd via deze link.

 

Ontdek meer land van Fluwel

tulpenveld

Bloembollenvelden

Strand van Fluwel

Kinderspeeltuin

Verstoppertjesbos

Bezoek ook 'Tulipa'

De unieke lokatie-theatervoorstelling

Beleef Tulipa met Land van Fluwel als decor!