Rijd door de tulpenvelden...

en beleef, ruik en voel!

Met de BloembollenBoemel langs de tulpenvelden

In 2020 zal de BloembollenBoemel weer opnieuw gaan rijden langs de tulpenvelden. Zodra hier meer informatie over bekend is en tickets gekocht kunnen worden vindt u dat op deze pagina terug.

– – – –

Elk voorjaar organiseert Land van Fluwel in samenwerking met Bloeiend Zijpe ritten met de BloemBollenBoemel door de prachtige bloemen- en tulpenvelden. Beleef de tulpenpracht in bloei! De rit in de boemel brengt u door het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld met o.a. narcissen, hyacinten en tulpen.

This is where the magic happens!

Zeer bekend is het park de Keukenhof. Minder bekend maar misschien nog wel mooier is de kuststrook boven Alkmaar. Elk jaar stralen hier miljoenen tulpen. Dankzij de medewerking van veel bollenboeren kunnen we u deze unieke ervaring aanbieden. Tijdens de rit door de bloembollenvelden vertelt een gids alles over de omgeving en de paradijselijke bloemenvelden.

De boemel zal ook bij de showtuin van Fluwel een korte stop maken zodat u de tulpen van dichtbij kunt bekijken en fotograferen. Onderweg kunt u vanuit de boemel ook foto’s maken van de prachtige tulpenvelden.

De Bloembollenboemel rijdt van vrijdag 5 april tot en met zaterdag 4 mei 2019 dagelijks om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. U verzamelt een half uur voor vertrek op Land van Fluwel. Daar bieden we u een kopje koffie aan met wat lekkers. Dit zit inbegrepen bij het arrangement.

Let op: de boemel rijdt niet op zondagen en op 27 april (Koningsdag), behalve bij reservering van een gehele Boemel (28 personen).

Met de boemel door tulpenvelden valt u van de ene verbazing in de andere!

tulpenvelden in bloei

Ontdek meer Land van Fluwel

Dutch Tulip Experience

Uitkijktoren

Verstoppertjesbos

Blote Voetenpad

Dwars door de tulpenvelden

met de BloembollenBoemel!

Beleef deze unieke ervaring ook in 2020!