concert@LandvanFluwel Park

An Irish Night

An Irish night @LandvanFluwel

21 juli 2018 klinken Ierse klanken door het park! Men neme 4 topmuzikanten die al jaren in diverse formaties overal in Europa Ierse muziek spelen en het sprookjesachtige Land van Fluwel. Breng dit samen op een zwoele zomeravond en alle ingrediënten voor een bijzondere Irish Night zijn aanwezig.

Na een eerste editie van Concert @LandvanFluwel Park op 16 juni, met een tribute aan Simon & Garfunkel, vindt op zaterdagavond 21 juli de tweede editie van deze concertreeks plaats.

Hiervoor hebben Land van Fluwel en de muzikanten Robert Pfeiffer, Janos Koolen, Onno Kuipers en Masja Klarenbeek de handen ineen geslagen.

Robert was afgelopen winter bij de bouw van het compleet vernieuwde Land van Fluwel betrokken en gaf al snel aan dat de bijzondere sfeer op het park zo goed past bij de Ierse muziek waar hij al jaren professioneel actief in is.

Robert: ‘Nog meer dan bij andere muziekstromingen draait het bij Ierse muziek om de hele beleving: de plek, de muziek en de mensen. Dit is een prachtige locatie voor een echte ‘Irish Night’.

Zaterdag 21 juli zullen de Ierse klanken over het park klinken. Het concert start om 20.30 en het is vanaf 18.30 uur al mogelijk om in de sfeer te komen met een speciaal concert-buffet. Het wordt heerlijk smullen van een luxe en uitgebreid buffet waarin een aantal overheerlijke Ierse smaken en lekkernijen zijn verwerkt. Beleef deze unieke en eenmalige avond met vrienden, buren en/of familie! Er is, om het bijzondere karakter te waarborgen, een beperkt aantal entreebewijzen.

De entree voor het concert bedraagt 15 euro, inclusief concert-buffet 35 euro.

Het concert vindt buiten plaats. Neem eventueel een extra jas of kleedje mee tegen kou. Alleen bij echt slecht weer verplaatsen we het concert naar de kas op het terrein.

Ontdek meer land van Fluwel

tulpenveld

BloemBollenBoemel

Strand van Fluwel

Klimparcours

Uitkijktoren

Bezoek ook Tulipa

Hilarisch, ontroerend en muzikaal!

De unieke voorstelling van Theatergroep Lava die deze zomer exclusief op Land van Fluwel te zien is.