Land van Fluwel

'Je weet niet wat je meemaakt!'

Lesen Sie hier Informationen auf Deutsch

Het is heerlijk herfst! Elke dag vanaf 10 uur is het avontuur is aan! Ontdek nu het nieuwe Land van Fluwel en het super gezellige pannenkoekenhuis! En kom deze herfstvakantie je eigen TulpenPlukTuin planten. Kinderen ontvangen een gratis terugkomkaartje om in het voorjaar hun eigen Bloemenweelde te komen plukken.

Of kom je Halloween vieren? We hebben spannende plannen voor durfals!

Land van Fluwel is het paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! Het leukste avontuur beleef je aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee!

In 2018 is Land van Fluwel compleet vernieuwd en uitgebreid. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’ Laat je een dag verrassen, betoveren en verleg je grenzen. Bezoek de Dutch Tulip Experience, overwin jezelf op ons Blote Voetenpad en ga los in het AvonturenSpeelParadijs. De inwendige mens versterk je in het pannenkoekenhuis met… pannenkoeken, lunch en lekkers.

“Je weet niet wat je meemaakt!”

Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland voor alle leeftijden. Jong en oud dompelen zich onder in de Tulpenbeleving, genieten van het weidse park, lopen het Blote Voetenpad, shoppen mooie bollen en genieten van het paradijselijk terras. Kinderen ben je daarbij nog uren kwijt in de unieke Avonturen speeltuin.

Afhankelijk van mogelijkheden en wensen, vul je de dag zoals dat het beste bij je past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

Ben je benieuwd geworden? Feline is niet alleen een top-vlogster maar ook een geboren avonturier! Bekijk hieronder de vlog die ze maakte over Land van Fluwel.

Ontdek meer land van Fluwel

Avonturen SpeelParadijs

Blote Voetenpad Noord Holland

Blote Voetenpad

Pannenkoekenhuis

Strand van Fluwel

Plant je eigen TulpenPlukTuin in de herfstvakantie!

Deze herfstvakantie planten kinderen van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober op het Avonturenparadijs in Sint Maartenzee hun eigen TulpenPlukTuin. Deze activiteit is al jaren een hit tijdens de herfstvakantie naast alle andere avonturen die jong en ouder op het park kunnen beleven. Als verrassing krijgen de kinderen een vrijkaartje voor het voorjaar zodat ze hun eigen tulpen kunnen komen plukken. Hoe gaaf is het om in het voorjaar je eigen bloemenweelde te komen plukken!

Het is heerlijk toeven tijdens de herfst op het sprookjesachtige park Land van Fluwel. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen beleven de kinderen verrassende avonturen. Even lekker helemaal eruit! Uitwaaien en de herfstdrift uit de kop.

Levensgenieters & avonturiers...

Welkom op ons compleet vernieuwde park!

Het leukste avontuur aan de kust in Sint Maartenszee

Attracties & Evenementen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang nieuws over het park, evenementen, muziek & theater (Max 6x per jaar)