Land van Fluwel

'Je weet niet wat je meemaakt!'

Zin in een nieuw avontuur? Kom werken op Land van Fluwel! Lees hier alle informatie.

Lesen Sie hier Informationen auf Deutsch

Dank jullie wel voor een prachtig seizoen vol avontuur! We zijn terug vanaf zaterdag 30 maart 2019.

We zijn de gehele winter bereikbaar voor vragen en of informatie over feesten, familiedagen, schoolreizen etc. via landvanfluwel@gmail.com.

Land van Fluwel is het paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! Het leukste avontuur beleef je aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee!

In 2018 is Land van Fluwel compleet vernieuwd en uitgebreid. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’ Laat je een dag verrassen, betoveren en verleg je grenzen. Bezoek de Dutch Tulip Experience, overwin jezelf op ons Blote Voetenpad en ga los in het AvonturenSpeelParadijs. De inwendige mens versterk je in het pannenkoekenhuis met… pannenkoeken, lunch en lekkers.

“Je weet niet wat je meemaakt!”

Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland voor alle leeftijden. Jong en oud dompelen zich onder in de Tulpenbeleving, genieten van het weidse park, lopen het Blote Voetenpad, shoppen mooie bollen en genieten van het paradijselijk terras. Kinderen ben je daarbij nog uren kwijt in de unieke Avonturen speeltuin.

Afhankelijk van mogelijkheden en wensen, vul je de dag zoals dat het beste bij je past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

Ben je benieuwd geworden? Feline is niet alleen een top-vlogster maar ook een geboren avonturier! Bekijk hieronder de vlog die ze maakte over Land van Fluwel.

Ontdek meer land van Fluwel

Avonturen SpeelParadijs

Blote Voetenpad Noord Holland

Blote Voetenpad

Pannenkoekenhuis

Strand van Fluwel

Kom werken op Land van Fluwel

Land van Fluwel zoekt avontuurlijke collega’s!

Op 30 maart start het nieuwe seizoen op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Wij zoeken nieuwe collega’s met een creatieve en avontuurlijke geest om ook van komend seizoen een succes te maken.

Weekendhulpen/studenten (vanaf 15 jaar) voor in de horeca en in het park.
Met een lach op je gezicht zorg je ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Afwisselend werk je volgens rooster op vrijdag, zaterdag of zondag, in de vakanties en overige vrije dagen. Wij zoeken hulp in de bediening, de keuken en bij de afwas. Natuurlijk zorgen we voor afwisseling, passend bij je ervaring en/of leeftijd.

Algemeen/horeca medewerker
Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden tijdens een parkdag. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit in de winkel en vooral de horeca. Je bent er voor de gasten en springt bij waar nodig.

Kok / Keukenhulp (deeltijd)
Naast heerlijke lunchgerechten en 27 soorten pannenkoeken gaan we dit jaar weer een paar bourgondische heerlijkheden aan het menu toevoegen. Het lijkt je heerlijk om deze zaligheden voor de gasten te bereiden. Ben jij een keukenprins en/of wil je dat graag worden, horen we het graag!

Creatieve Duizendpoot (deeltijd)
Kun jij onze winkel verrassend en up to date houden? Bijzondere workshops bedenken en geven? En vind je het heerlijk om ook in de horeca te ondersteunen wanneer dat nodig is?
Misschien ben jij de creatieveling die we zoeken!

Het spreekt voor zich dat je ook beschikbaar bent in de weekenden en vakanties.
We verwachten van al onze collega’s een gezonde dosis humor, positieve inzet en flexibiliteit. Vanwege veel buitenlandse gasten is het een pre als je je in het Duits en Engels een beetje redden.

Heb je zin om het grote avontuur op Land van Fluwel van dichtbij te beleven? Solliciteer dan snel door een motivatie en cv per mail te sturen naar Landvanfluwel@gmail.com t.a.v. Kees Vriend. Gelieve ook aan te geven voor hoeveel uur per week je een functie zoekt.

Levensgenieters & avonturiers...

Welkom op ons compleet vernieuwde park!

Het leukste avontuur aan de kust in Sint Maartenszee

Attracties & Evenementen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang nieuws over het park, evenementen, muziek & theater (Max 6x per jaar)